El múixer anoienc Víctor Carrasco es va penjar diumenge la medalla d’or en la categoria de skijoring amb 1 gos, en el Campionat d’Espanya Sprint Neu celebrat a l’estació aranesa de Baquèira Beret. El títol de l’especialista de Vallbona va ser un dels cinc que van aconseguir els representants catalans en la gran cita del múixing estatal, en un cap de setmana marcat pel bon temps.

Carrasco va revalidar el triomf del 2019 en completar les dues passades pel circuit de 12,5 km en un temps de 42.22.7. El múixer de Vallbona d’Anoia va pujar al graó més alt del podi, acompanyat d’Andoni Isusi (Castella i Lleó), que va arribar a 6.29.2, i David Hipola (Madrid), a 9.18.6.

Les altres victòries catalanes van ser protagonitzades per Lázaro Martínez, campió en trineu 4 gossos, Joan Maria Niubó, en 6 gossos, Anna Sorroche, en skijoring, i Olga Álvarez, en canicròs.