Els joves talents de l’Avinent Manresa van aconseguir deu podis, amb quatre victòries, una segona posició i tres terceres, en la 60a edició del cros de Sant Sebastià de Sabadell. Dos dels triomfs van correspondre als dos equips, tant el masculí, com el femení, que van demostrar la profunditat del planter manresà, ja que calia que quatre dels atletes puntuessin perquè el conjunt pugués entrar a la classificació.

Així, el primer dels clubs guanyadors va ser el sub-12 masculí, que va obtenir 30 punts, dos d’avantatge sobre el Sabadell. Dels sis nois participants va destacar el quart lloc d’Oriol Huch, el sisè d’Arnau Delgado, el novè de Bernat Bort i l’onzè d’Arnau Ferrero. En les noies, la victòria va recaure en el sub-10 ,amb un total de 22 punts i la primera posició de Núria Ponti, la quarta de Queralt Graner, la vuitena de Noa Iftimi i la novena d’Èlia Garcia.

Des del punt de vista individual, van destacar les victòries de Jan Manevy en el sub-10 masculí , el segon lloc d’Alejandro Mosquera en el sub-14 masculí i les terceres posicions d’Abril Vallbona i Paula Vargas en el sub-14 i el sub-12 femení, respectivament.

Molt a prop del podi es van quedar la mencionada Queralt Graner en sub-12, Jana Serra, també quarta en sub-8, Ainet Jubells, que va finalitzar cinquena en sub-8 i Jana Romero, vuitena en sub-14.