El Parc Central d'Igualada va acollir, diumenge, la 1a Trobada d'Entrenament i Difusió de la pràctica del Parapent. L'esdeveniment va ser organitzat per l'igualadí Club de Parapent les Malloles, amb la col·laboració de la Federació Aèria Catalana i l'Ajuntament d'Igualada. La trobada va comptar amb la participació de 31 pilots de parapent que van omplir de color la gespa del parc amb les seves veles inflades.

Els participants van entrenar el control de la vela des de terra tot i simulant situacions que es poden trobar en ple vol. Alhora, van oferir un efectista espectacle visual al públic que es va aplegar a la zona per gaudir de la visió d'aquest inusual entrenament col·lectiu.

La comarca de l'Anoia compta amb unes condicions òptimes per a la pràctica del parapent. Els amants d'aquest esport solen volar des de la Serra de Rubió i el puig Aguilera i, amb menys assiduïtat, des de la Tossa de Montbui. A més, el paramotor, la versió motoritzada del parapent, cada cop compta amb més adeptes a la comarca.