Un gol de Cabrera i un altre en pròpia porteria de Cabaco van donar ahir a l’Espanyol el primer triomf de l’any en la visita del Getafe. Després de signar una nefasta ratxa de 3 punts en els 7 últims partits, l’equip de Vicente Moreno va agafar aire: l’última victòria datava del darrer dia del 2021 a València (1-2).

Getafe i Mallorca a casa i visita al Llevant: tres partits per assegurar la permanència. L’Espanyol, amb Calero en el lloc de Sergi Gómez a l’eix de la defensa, va resoldre el primer dels tres compromisos igualant la intensitat del Getafe i essent efectiu en un duel sense pràcticament ocasions destacades. Després d’un inici fogós del Getafe, els locals es van assentar i Cabrera, al quart d’hora de joc, va saltar més que Maksimovic a la sortida d’un córner centrat per Vilhena i va marcar.

Els de Quique Sánchez Flores no van aixecar el cap. Enfront de la defensa de tres centrals del Getafe, l’Espanyol tocava, i en el minut 27 Vilhena va passar a Darder, que es va internar a l’àrea, va arribar a la línia de fons i va centrar enrere: Olivera va refusar malament, la pilota va tocar en Cabaco i va acabar dins la porteria.

En el segon temps, el Getafe va semblar que sortia amb empenta, però li va durar poc. Els dos equips es van anar desdibuixant i el més ressenyable va ser un xut llunyà de Florentino que Diego va enviar a córner amb la punta dels dits.