El CN Sallent i el CN Manresa van oferir dissabte un duel intens que va acabar favorablement als de la capital del Bages per 7-13, en partit pendent de la Primera Catalana masculina que va ser ajornat en el seu dia per culpa de la covid.

El partit va tenir tots els ingredients de la rivalitat entre els dos clubs més potents del waterpolo de la Catalunya Central, amb un inici magnífic dels amfitrions, que fins a mig partit manaven per 5-2 en el marcador. Els manresans, però, van capgirar la situació a la segona meitat amb un parcial de 2-11 que els permetia endur-se els punts cap al seu feu.

El primer quart va ser pels sallentins, que amb dos gols de Modrego, el segon de pena màxima, sorprenien als homes de Peirón. Els visitants, aleshores, van reaccionar: Ruiz i Lafoz ajustaven el marcador fins a deixar-lo amb un sol gol de diferencia. Els locals van respondre immediatament, i els gols Torras i Prat, aquest en el darrer segon del quart, feien que la distancia a l’equador del partit fos de tres gols 5-2.

En el descans va arribar un fet que potser va ser transcendental, la segona targeta al tècnic visitant, que va haver d'abandonar la banqueta. Això va provocar una reacció dels seus jugadors, que van anotar gol darrera gol davant un rival que no sabia com aturar l’allau de joc del CN Manresa. Els anotadors en aquest període van ser Holgado i Torras pel CN Sallent , i León, Ruiz, de pena màxima, Lafoz i Mayol (2). Això feia que s’arribés a manca dels darrers vuit minuts amb un empat a set gols que feia presagiar un final ajustat.

Res més lluny de la realitat. Els forasters van firmar un parcial de tennis, 0-6, aconseguint un triomf amb un resultat molt allunyat del que havia succeït a la piscina. Els anotadors en aquest període van ser León, Noguera (2), Pelegrín (2) i Estany.

FITXA

CN SALLENT: R Boixader, J. Coll, F. Comellas, I. Roldan, M. Prat (1g), B. Torras (3g), A. Holgado (1g), A. Modrego, A. Montalà, G. Modrego, D. Solernou, I. Rubio i R. Holgado.

CN MANRESA: M. Garrido, A. Estany (1g), M. Puerta, R. Ruiz (2g), G. Lafoz (2g), O. Muns, L. Mayol (2g), A. León (2g), X. Pelegrín (2g), A. Noguera (2g), R. Serra, A. Vilarasau i L. Villaró.

Àrbitres: J. Illescas i S. Moyano.

Parcials: 2-0, 3-2, 2-5, 0-6.