CN MANRESA FIBRACAT: M. Sala, R. Solernou, MT Fernàndez (1g), MM Kathel, A. Toribio (1g), H. Vicente, L. Flores, G. Vadillo (1g), L. Muns (2g), J. César (1g), A. Bisbal (4g), I. Peirón (1g) i N. Gatell.

CN MATARÓ B: C. Solà, B. Blanch (4g), L. Blasco (2g), M. Bertran, L. Gil (1g), M. Castellví (2g), L. Ordoñez, A. Ordoñez, R Bertran (2g), A Dueñas, E Pérez (1g), L. Fernàndez i C. Daura.

Àrbitres: S. Rabadán i MT Pascual.

Parcials: 4-2, 2-3, 4-5, 1-2.

El CN Manresa Fibracat va caure davant el CN Mataró en partit pendent de la jornada 8 de la Primera Divisió Catalana femenina per un apretat 11-12.

Malgrat portar la davantera en el marcador gairebé fins el final, les jugadores de Jordi López van veure com les visitants s’enduien els punts en un ajustat darrer tram. Un gol visitant a 37 segons del final va sentenciar a favor de les del Maresme.

El primer quart va ser per les manresanes, que van aconseguir un parcial de 4-2, amb gols de Muns, Bisbal (2) i Vadillo, aquesta darrera en transformar una pena màxima. L'avantatge de dos gols es reduir a un de sol en arribar a la meitat del matx, doncs, els gols de Peirón i Bisbal només van permetre que s’arribés a l’equador del partit amb un 6-5 en l’electrònic.

La igualtat va continuar després del canvi de camp, amb empats i avantatges mínims locals, fins que les costaneres es van posar 9-10 a punt d’arribar al final del període. En transformar una pena màxima, Bisbal tornava a posar l’empat i deixava les coses per decidir en els darrers vuit minuts. Abans, Fernàndez, César i Muns havien donat avantatges mínimes al Fibracat.

Anna Toribio va donar una nova situació d’avantatge a les manresanes, però va ser la ultima, ja que en el tram final les del Maresmes van aconseguir donar el tomb al marcador i deixar sense el merescut premi a les jugadores de la Catalunya central.