Primera derrota a la fase d’ascens de La Salle Manresa davant del Bàsquet Samà (69-76). El conjunt local es va veure sorprès en la primera meitat davant d’un efectiu equip visitant. Els vilanovins van anotar un total de deu triples en els primers vint minuts. Els jugadors lasal·ians van anar a remolc i van aconseguir reduir distàncies abans del descans, 36-44.

A la represa, la dinàmica va canviar i els manresans van dominar i van capgirar el resultat. Els visitants no es van ensorrar i van acabar el tercer període amb un mínim favorable de 53-55. En el darrer període qualsevol d’ambdós equips es podia haver endut la victòria però la balança finalment es va decantar a favor dels vermells. Tot i la derrota, els bagencs continuen al primer lloc quan falten dues jornades. La setmana vinent els jugadors de La Salle Manresa visitaran la pista del Palamós. A priori, sembla que els lasal·lians i el Minguella es disputaran el primer lloc en una apassionant última jornada.