El president del Fútbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha parlat de l'actualitat del club al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio. Entrades i sortides de jugadors, economia i la gestió de les diferents seccions del Barça han marcat l'ordre del dia de l'entrevista. El president ha fet un balanç de la temporada que es pot resumir en aquestes vuit frases:

Final Champions Femenina

"En una final pot passar de tot, però l'equip femení està fent una temporada extraordinària i són les que millor juguen. Tenim moltes possibilitats de guanyar la final. La preocupació és que mai hem guanyat a l'Olimique de Lyon, però confio en que guanyin. És un gran partit"

Nota de la temporada

"Un aprovat justet"

La figura de Pedri

"Pedri està cridat a ser un dels referents, però Piqué també està fent una bona temporada. I això ha passat. Si li sumem que tenim jugadors molt joves, ens ha passat això a final de temporada"

Dinar amb el president del València

"Ha vingut el president del València, hem dinat junts i hem parlat de temes institucionals. Estava molest, perquè van gravar-li unes conversacions. No puc parlar del contingut del dinar. Són temes que s'han de tractar, però s'ha de mantenir discreció"

Pot afrontar l'operació de Lewandowski?

"Deixem treballar a la direcció de futbol i la secretaria tècnica. No puc contestar amb detall perquè estem treballant perquè l'equip sigui competitiu. No és fàcil, venint de la situació econòmica que venim". "Si aconseguim sanejar l'economia es podran afrontar totes les operacions que tenim en ment"

Massa salarial

"És molt elevada i no millora fins a final de la temporada que ve. Hem de conviure amb això. Podem fer-ho adequant el salari dels que arribin. Si activem operacions que no tenim previstes haurem de demanar un altre esforç als capitans"

Dani Alves

"Dani ha complert els objectius pels quals va ser fitxat. Ara hem de parlar amb els responsables esportius que em comunicaran la seva decisió. A ell li fa il·lusió jugar el Mundial i a nosaltres la seva actitud ens ha agradat. No ha interferit en l'economia del club i ha ajudat a la integració dels nous"

Dembélé

"Crec que ell volia quedar-se, però està molt temptat per altres opcions que l'ofereixin unes condicions que ells consideren que són millors que les nostres. L'oferta fa temps que està presentada i ells han dit que la respondran a final de temporada. Li hem fet una oferta perquè a l'entrenador li agrada i a mi també, hem fet un esforç important amb ell. Té una bona relació amb el vestuari, també ha arribat el seu amic Auba, però té uns representats que vetllen pels seus interessos, esperem que la seva decisió sigui aprovar"