Segueix-nos a les xarxes socials:

La formació Fem17 de l’Igualada Femení HCP guanya la Copa Catalana

La formació Fem17 de l’Igualada Femení HCP guanya la Copa Catalana

Per segona temporada consecutiva, l’equip Fem17 de l’Igualada Femení HCP va conquerir la Copa Catalana. Les anoienques es van imposar per golejada al CP Vila-sana a la final celebrada a Cambrils (1 a 5).

Abans, però, el conjunt igualadí es va haver de refer de la decepció de no assolir la classificació per competir al campionat de Catalunya i va haver d’eliminar el HC Sant Just Desvern en el play-off classificatori per a la Final a Quatre de la Copa Catalana. Dissabte, a les semifinals, les jugadores de Fidel Noguera (la portera Blanca García i les jugadores de pista Lucía Aceitón, Gina Balcells, Ariadna Busqué, Mariona Cabestany, Laura Crespo, Arian Martín, Arés Noguera i Maura Santó) es van desfer sense excessives dificultats del Vilassar Hoquei (3 a 0). L’endemà diumenge, a la gran final de la competició, l’Igualada Femení HCP va tornar a exhibir la seva superioritat i va superar sense contemplacions el CP Vila-sana (1 a 5). La verticalitat, l’eficàcia golejadora i el talent de les igualadines va esbotzar el ferri sistema defensiu que caracteritza el conjunt del Pla d’Urgell.

La formació sènior B (Nacional Catalana) i el tercer equip de l’entitat (Segona Catalana) van descansar el cap de setmana passat.

Prem per veure més contingut per a tu