Les seleccions d’Argentina i Equador disputaran dissabte vinent, a partir de les vuit del vespre, la gran final sènior masculina del Mundialet intercultural, que ha cobert el seu quart cap de setmana a les instal·lacions del Nou Estadi del Congost de Manresa. En les semifinals, disputades dissabte a la tarda, les tandes de penals van ser protagonistes, ja que van decidir els dos guanyadors.

Els equatorians es van desfer de Marroc per penals | MUNDIALITO

En la primera, Argentina va estar més encertat des dels onze metres després d’un partit que va acabar amb empat a un gol. Els colombians es van avançar aviat, però Argentina va empatar sis minuts després i la sort de la tanda va decidir. En l’altre partit, gairebé repetició de la jugada. Marroc i Equador van empatar a un gol. Els africans es van avançar, però van perdre en la tanda de penals per 5-6.

Finalistes femenins i veterans

En els altres dos tornejos, Argentina i Paraguai jugaran la final femenina, després d’haver superat Bolívia per 8-0 i Equador per 4-1.

Pel que fa als veterans, la final la jugaran Bolívia i Paraguai. Els primers van derrotar per penals Marroc després d’un 0-0 i els segons es van desfer d’Equador per 0-3.