El CCR Alt Berguedà (Tercera Catalana) es va enfrontar, dissabte, amb el CF Damm (Divisió d’Honor Juvenil). Els barcelonins es van imposar per 1 a 3. Eliott Barrois va donar avantatge de seguida a l’equip de Sergio García (min 3) i Javier Sarasa va sentenciar la victòria visitant en marcar dos gols més abans que Marc Costa salvés l’honor dels berguedans (min 78). Diumenge, la UE Avià va derrotar el CF Navarcles al seu feu (3 a 5). Els bagencs es van avançar gràcies a Arnau Pérez (min 14), però un hat trick d’Abdelmoughit Al Baitar (minuts 18, 21 i 53) i un gol d’Oussama Asakiou Daoudi (min 56) van sentenciar el triomf dels berguedans (1 a 4). Per últim, el CF Organyà (Segona Catalana) va rebre la UE Engordany (Primera Divisió d’Andorra). Els visitants van vèncer (2 a 4), tot i els dos gols de penal del capità local, Xavier Casanova (minuts 19 i 83).