El Covisa Manresa FS va completar la primera setmana de pretemporada amb la disputa d’un partit de preparació a la pista del CFS Salou (Tercera Divisió Nacional). Els amfitrions van assolir la segona posició del grup 2n d’aquesta categoria el curs passat. Els blanc-i-vermells van tenir la possessió de la pilota durant més minuts que el seu oponent durant el primer acte. Una acció d’estratègia va permetre Carles Lavado obrir el marcador (min 4), però el salouenc Aaron el va reequilibrar de seguida (min 8). Tot i això, una notable acció individual d’Iker Cortés culminada amb un mortífer xut de puntera i un gol de Terri a les acaballes del primer període van atorgar un avantatge de dos gols als manresans (1 a 3). A més, abans del descans, els locals van malbaratar un doble penal. Quan ja s’havia superat l’equador de la segona part, la pressió dels salouencs va propiciar dues pèrdues de pilota dels visitants que van facilitar una nova igualada (3 a 3). Asis va sentenciar la victòria del Covisa Manresa FS en culminar una jugada trenada pels blanc-i-vermells (min 38).