La intensa defensa que van imposar les jugadores de l’Hozono Global CB Jairis d’Alcantarilla va propiciar la inesperada derrota de l’AE Cadí la Seu en l’estrena de les urgellenques a la Lliga Femenina Endesa (51 a 64). El conjunt murcià va encarar el duel amb determinació i les seves jugadores en cap cas van afrontar el debut a la màxima categoria amb por escènica. Tot el contrari. Les murcianes va fer prevaler la seva defensa física i agressiva. En aquest context, les visitants van dominar inicialment el marcador. Les urgellenques van reaccionar i Júlia Soler va situar un esperançador 11 a 7 a l’electrònic que el desencert en atac de les amfitriones va ajudar a neutralitzar al final del primer quart (11 a 11). El guió del segon acte (13 a 15) va ser similar al del primer. Tot i les bones sensacions que transmetia Elise Ramette, les murcianes controlaven el rebot i Tamara Seda s’enfilava fins al 11 punts (24 a 26). En contraposició, la defensa de Marina Lizaraza assecava Laura Peña després que la base anotés dos triples (2/3). La dinàmica de la confrontació va variar en el tercer quart. Ambdues formacions anotaven amb certa facilitat (32 a 32). Aleshores, un parcial de 0 a 8 favorable a les murcianes va fonamentar l’avantatge de 14 punts amb el qual l’Hozono Global CB Jairis va encarar els deu minuts finals (34 a 48). Un parcial inicial de 0 a 4 (minut 32) va determinar el guanyador final (34 a 52).