Taules entre Cadis i Espanyol en un partit entretingut que va tenir diverses fases, ja que els locals van maniobrar millor la primera part i el tram final, però els blanc-i-blaus van ser superiors durant bona part del segon temps.

Diego Martínez va tornar la titularitat a Lecomte a la porteria, la posició més conflictiva del curs a l’Espanyol, i Sergio González va disposar el seu bloc habitual amb Zaldua al lateral dret en substitució del sancionat Carcelén.

Els gaditants van sortir amb ímpetu i van tenir algunes ocasions, com un cop de cap de Sobrino que va sortir desviat. En un context de poc perill ofensiu del rival, els locals es van avançar al final de la primera part. En un servei de banda, Lecomte va errar en la sortida i Chust va fer l’1-0. Poc després, i com ja havia succeït en el partit contra el Barça, el partit va ser interromput perquè es pogués atendre un aficionat.

En el segon temps va canviar el guió i l’Espanyol va empatar aviat quan Joselu no va perdonar de cap una centrada des de l’esquerra. Poc després, Ledesma va salvar un xut de Puado. Però l’Espanyol encara en volia més i una passada precisa d’Expósito va deixar Joselu sol davant el porter local i va posar els catalans per davant en l’electrònic.

El Cadis va trigar uns minuts a reaccionar, Joselu va tenir el hat- trick a prop, i finalment va ser Lucas Pérez qui va marcar, amb un 2-2 que va esdevenir definitiu tot i que un xut d’Álex que va salvar Lecomte miraculosament i una falta de Lucas Pérez que va picar al travesser haurien pogut decantar el matx a favor dels locals.