El partit entre el Navàs i el Vallbona que es va disputar la tarda d'ahir, dissabte, va acabar amb una batalla campal entre les aficions, amb agressions a alguns jugadors i més de 50 aficionats amb empentes i cops de puny sobre el terreny de joc i en l'entorn dels vestidors. Els incidents van tenir lloc tot just l'àrbitre va xiular el final del partit, que havia acabat amb empat a un gol després que els navassencs transformessin un gol de falta els últims instants del matx.

Segons testimonis presents al partit, un grup de seguidors de l'equip visitant va entrar al terreny de joc tot just l'àrbitre havia xiulat el final i haurien iniciat una agressió a jugadors de l'equip local que va tenir resposta per part del públic navassenc. Hi va haver una estona relativament llarga d'agressions fins que van arribar al camp agents de la Policia Local primer, i dels Mossos d'Esquadra (una furgoneta amb diversos agents) tot seguit. Entre les persones agredides hi ha un seguidor del Navàs que ha hagut de ser atès a l'hospital per cops a la mandíbula i al cap. També un dels principals incitadors de l'agressió, un seguidor visitant, que va quedar estès a terra i va ser colpejat per diversos aficionats.

Seguidors navassencs diuen que s'ha viscut "un espectacle molt demencial", "molt penós", però atribueixen els incidents a un "atac" de l'afició rival. Al mateix temps han denunciat que la violència verbal i la intimidació és" el pa de cada dia" i lamenten que en el grup que juga actualment el Navàs hi ha molt equip de barris de Barcelona i entorn amb aficions complicades. En el partit d'ahir hi havia representants de la Federació Catalana que després de contemplar la baralla multitudinària es van tancar amb la tripleta arbitral per redactar l'acta del partit. El regidor d'esports Carles Estrada ha lamentat els fets.