El judoka del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès Guillem Lozano (Esport7) va proclamar-se campió de la Supercopa d'Espanya cadet que es va disputar a Vigo. Lozano, cadet de segon any, va guanyar en la categoria de menys de 90 quilos i es posiciona en primer lloc del rànquing estatal.

Per la seva banda, l'altre competidor que prenia part en el torneig, Biel Perau, també de l'Esport7, va guanyar els dos primers combats en la categoria de menys de 55 quilos i va caure en el tercer sense tenir opcions de repesca. Cal tenir en compte que Perau, que també forma part del Centre de Tecnificació, és judoka cadet de primer any.

Deu podis alevins

D'altra banda, els judokes del Centre de Tecnificació del Bages i del Moianès van acumular deu medalles en la Copa Catalunya aleví que es va disputar a les Llars Mundet de Barcelona. Els ors van ser per a Víctor Bordallo i Guillem Domingo, tots dos del Judo Moià. Les plates van correspondre a Vidal Beltran (Judo Ripoll) i a Martí Viñals, Adam Castellà i Bruna Jurado (Judo Moià). La tercera posició va ser per a Geray García-Muñoz, Alguer Viñas, Gil Colomer i Íria Ventura, tots quatre del Judo Ripoll.

A part d'aquestes competicions, els karatekes de l'Esport7 amb el nivell de cinturó més alt, marró i negre, es van trobar a les instal·lacions que el club té a Manresa per realitzar un entrenament específic. En total era una quinzena d'alumnes que va fer classe guiada pel mestre Jordi Gonzálvez.