El Bàsquet Manresa es va imposar amb contundència (105-68) a un Jac Sants que, a partir del segon període, no va ser rival per als manresans.

L’inici del partit va ser marcat per la igualtat entre els dos equips, tot i que al final del primer període els locals ja van aconseguir obrir una primera escletxa al marcador que deixa entreveure la diferència entre els dos conjunts. El segon quart va significar el trencament total de partit, ja que els manresans van imposar el seu nivell defensiu i van deixar els barcelonins amb tan sols 7 punts, mentre que els locals tancaven la primera part del matx amb un resultat de 51-22. El tercer i quart període van ser poc transcendents, ja que, tot i que els visitants van provar d’escurçar diferències, els manresans van seguir demostrant la seva superioritat en el joc i es van endur la quarta victòria de la temporada. Un resultat que els deixa en tercera posició a la taula de classificació, tot i que encara els falta disputar un partit contra el Sant Josep i el Girona