Un total de 742 esportistes van completar alguna de les curses que van configurar l'onzena edició de la popular Corriols de Sant Salvador de Guardiola. El número d'inscrits es va enfilar fins als 794, és a dir, 155 més que els registrats en l'edició del 2021. Enguany, els organitzadors de la prova van posar especial èmfasi en la sostenibilitat i van encarregar i seguir les directrius d'un estudi per aconseguir reduir-ne l'impacte en el medi ambient i la generació de residus. Tal com és habitual, a més de les tres proves que integren l'anomenada Corriolets, és a dir, les curses adreçades als menors de 12 anys, la Corriols va comptar amb els habituals recorreguts de 22, 10 i 5 quilòmetres. Carles Reposo (Sphere PRO) es va imposar en la prova més exigent (categoria masculina) amb un temps d'1 hora, 35 minuts i 44 segons. La guanyadora femenina va ser l'atleta de l'Avinent CA Manresa Lorena Cubillas (2 hores, 01 minut i 58 segons). Els primers a completar el circuit de 10 km van ser l'independent Marc Valdés (48 minuts i 02 segons) i Rosa Maria Nieto (Monistrol Running), corredora que va travessar la línia d'arribada 1 hora, 1 minut i 22 segons després d'iniciar la cursa. Pel que fa al recorregut de 5 km, els participants més ràpids van ser Xavi Guiu (Club Cerdanya Pirineus) i Meritxell Tarragó (Avinent CA Manresa), amb uns registres de 21 minuts i 47 segons i de 24 minuts i 41 segons, respectivament.