L’Artés es va imposar al Bàsquet Molins per 65-57 després d’una setmana complicada marcada per la fatiga física d’alguns dels seus jugadors principals.

Els locals van encetar el partit dominant en el marcador i en sensacions, i van aconseguir un avantatge de quinze punts al descans. Una renda que descansava en la capacitat dels bagencs per controlar el rebot defensiu i fer-se amo del partit amb un parell de ratxes ofensives que van enfonsar el Bàsquet Molins.

A la represa, però, els visitants es van servir d’algunes errades locals per tornar a entrar en el partit, i a l’inici del darrer període l’avantatge local es va reduir a 10 punts (48-38). Els artesencs, però, es van tornar a entonar en els minuts finals i van saber resoldre el partit en els últims 10 minuts per obtenir una renda final de 8 punts.

Els bagencs sumen, amb aquesta, la cinquena victòria consecutiva i es consoliden en la tercera posició de la classificació amb opcions per pujar a EBA.