Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Obradoiro guanya a Múrcia i s’escapa del grup del Baxi

La victòria dels gallecs, que sumen tres victòries, és l’única variant d’una zona baixa en què el Betis es manté últim en caure contra el Madrid

L’Obradoiro guanya a Múrcia i s’escapa del grup del Baxi

La fins a cert punt sorprenent victòria del Monbus Obradoiro a la pista de l’UCAM Múrcia (80-84) va ser el resultat més destacat, en la zona baixa, de la jornada de lliga que es va tancar ahir. Els gallecs, que estaven empatats amb el Saragossa, el Girona i el Baxi Manresa, surten d’aquest grup i atrapen el Fuenlabrada, que dissabte havia caigut a casa contra el Joventut (81-85). De moment, el Betis, que va perdre al seu pavelló davant de la visita del Reial Madrid (55-73), segueix sent el cuer destacat amb un sol triomf, l’aconseguit contra els bagencs.

A Múrcia, l’Obradoiro va dominar gairebé sempre, amb una diferència que va arribar a ser de 16 punts en el tercer període. Però l’UCAM va anar retallant aquesta distància i va empatar a 75, amb un triple de McFadden a 3.16 per al final. En el tram decisiu, però, entre Thomas Scrubb, autor de 17 punts, Bender, amb 15 i 11 rebots, i l’encert de Suárez en els tirs lliures van contenir l’atac local i van endur-se la victòria a Santiago.

La resta d’ocupants de la zona baixa van perdre. El Betis és cuer en solitari després de cedir contra el Madrid amb claredat. Tret d’un petit avantatge a l’inici, l’actual campió va dominar amb molta tranquil·litat, fins i tot de 23 punts en alguna fase. Cap dels jugadors verd-i-blancs no van arribar als 10 punts. En els visitants, només ho van fer Deck i Sergio Rodríguez, justament amb aquesta xifra.

Per la seva banda, el Girona va pagar els plats trencats de les últimes derrotes del Baskonia i va caure a Vitòria per un diàfan 95-68, marcat pel 27-12 de l’inici. Hommes va fer 21 punts i Gasol i Fjellerup, 16. El Barça segueix el ritme dels primers i no va tenir dificultats contra el Granada (100-82), amb 21 punts de Cory Higgins i 27 del visitant Bropleh. Finalment, cop de l’Unicaja en guanyar a València per 67-83, amb un gran últim quart (10-22). Carter i Kalinoski van fer 14 punts per als andalusos, els mateixos que el local Dubljevic.

Prem per veure més contingut per a tu