Segueix-nos a les xarxes socials:

Les de la capital de l'Anoia només van permetre 25 punts en els tres darrers períodes junts

L'Igualada es refà d'un mal inici i trenca una ratxa de quatre derrotes consecutivesEDUARD VEGA

L'Events CB Igualada va haver de patir fins al final (51-50) per vèncer al Samà Vilanova en un partit que semblava perdut al final del primer període. Les anoienques van gestionar molt bé les darreres possessions i van completar una gran remuntada.

El partit va començar amb les igualadines adormides i el Samà ho va aprofitar per marcar diferències des de l'inici i tancar el quart amb un 7-25 que semblava deixar el partit tancat. Al segon període, però, les locals van despertar-se i van contestar al parcial anterior amb un 19-5 que les tornava a posar amb opcions de competir. L'enfrontament va marxar al descans 26-31, permetent somiar les anoienques amb la victòria.

El tercer període va estar lluitat frec a frec, però les locals van aconseguir retallar lleugerament la diferència i entrar al darrer quart amb 38-42 al marcador. La bona defensa de l'Igualada va forçar una pèrdua a menys d'un minut per acabar, que es va materialitzar amb dos tirs lliures anotats que les posava per davant. La victòria permet a les de l'Anoia trencar una ratxa de 4 derrotes consecutives i recuperar sensacions i ritme de competició.