Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Júlia Mora i Laura Martínez continuaran a la Lliga F amb el Levante Las Planas

El tècnic Ferran Cabello confian en les dues jugadores per intentar un cop més la permanència de l'equip de Sant Joan Despí a la lliga femenina

Júlia Mora i Laura Martínez continuaran a la Lliga F amb el Levante Las Planas

El Levante Las Planas ha renovat les dues jugadores de la Catalunya central que han aconseguit la fita de la permanència a la Lliga professional femenina. La defensa Júlia Mora, de Sant Vicenç de Castellet, i la migcampista Laura Martínez, de Vilanova del Camí, continuaran a l'elit amb l'objectiu un any més de conquerir la continuïtat a la màxima categoria del futbol estatal.

El club de Sant Joan Despí va pujar fa dues temporades a Primera i el curs 2022-23 va evitar el descens en unes darreres jornades d'infart i amb un bon grapat d'equips implicats. Mora va ser titular en 21 partits i en 5 més va actuar sortint des de la banqueta, mentre que Martínez va jugar 26 partits d'inici i en 3 ho va fer amb el partit ja començat. A més, l'anoienca va anotar quatre gols per un conjunt que va acabar finalment 11è d'entre 16 esquadres participants.

Laura Martínez, satisfeta per la renovació

En els darrers dies, el club també ha anunciat la continuïtat de Núria Garrote, Pilar Garrote, Berta Bou, Irina Uribe i Laura Coronado.

Prem per veure més contingut per a tu