FUTBOL

Júlia Mora i Laura Martínez continuaran a la Lliga F amb el Levante Las Planas

El tècnic Ferran Cabello confian en les dues jugadores per intentar un cop més la permanència de l'equip de Sant Joan Despí a la lliga femenina

Júlia Mora ha signat la continuïtat a la defensa del Levante Las Planas

Júlia Mora ha signat la continuïtat a la defensa del Levante Las Planas

Toni Mata i Riu

Toni Mata i Riu

El Levante Las Planas ha renovat les dues jugadores de la Catalunya central que han aconseguit la fita de la permanència a la Lliga professional femenina. La defensa Júlia Mora, de Sant Vicenç de Castellet, i la migcampista Laura Martínez, de Vilanova del Camí, continuaran a l'elit amb l'objectiu un any més de conquerir la continuïtat a la màxima categoria del futbol estatal.

El club de Sant Joan Despí va pujar fa dues temporades a Primera i el curs 2022-23 va evitar el descens en unes darreres jornades d'infart i amb un bon grapat d'equips implicats. Mora va ser titular en 21 partits i en 5 més va actuar sortint des de la banqueta, mentre que Martínez va jugar 26 partits d'inici i en 3 ho va fer amb el partit ja començat. A més, l'anoienca va anotar quatre gols per un conjunt que va acabar finalment 11è d'entre 16 esquadres participants.

Laura Martínez, satisfeta per la renovació

Laura Martínez, satisfeta per la renovació / LEVANTE LAS PLANAS

En els darrers dies, el club també ha anunciat la continuïtat de Núria Garrote, Pilar Garrote, Berta Bou, Irina Uribe i Laura Coronado.