Segueix-nos a les xarxes socials:

La Segona Catalana oferirà derbis des de ben aviat

Un Berga-Gironella i un Oliana-La Seu a la segona jornada obren el foc d'una categoria amb vuit representants nostres en tres grups

La Segona Catalana oferirà derbis des de ben aviatJordi Biel

Vuit equips de les nostres, un menys que la temporada anterior, repartits en tres grups ja coneixen el full de ruta a Segona Catalana. Els tres conjunts del Berguedà més el Navàs, que és limítrofe, protagonitzaran fins a dotze derbis de proximitat en un grup 4 que torna a mostrar-se atractiu, enguany ja sense el garbuix de les dues fases que la temporada anterior. Al grup 5, el Solsona, la Seu i l'Oliana en jugaran sis entre ells i al 3, desembarca el Vilanova del Camí contra una sèrie de rivals propers a l'àrea de Barcelona que no seran fàcils per a un conjunt que va assolir un brillant ascens des de Tercera.

A més, els partits de proximitat arribaran des de ben aviat. A la segona jornada ja tindrem un Berga-Gironella i un Oliana-La Seu per anar fent boca, en una sèrie d'enfrontaments entre els nostres que s'acumularan molt en el tram inicial i final de les lligues.,

Així, al grup 4, dos debuten a casa (Navàs-Sant Feliu i Gironella-Voltregà) i dos a fora (Sabadell Nord-Puig-reig i Vic Riuprimer-Berga. Els puig-reigencs, que en el curs passat van disputar les eliminatòries d'ascens que van finalitzar amb el Joanenc a Primera Catalana, seran els que tindran més acumulació de partits de la màxima en el tram final. Destaca un Puig-reig-Navàs en la penúltima jornada de competició, un partit que, sens dubte, recordarà els de fa dues temporades, a Tercera, quan totes dues formacions van assolir l'ascens.

El Puig-reig i el Navàs no s'enfronten des de fa dues temporades

El Navàs, únic bagenc del grup, abandona el grup 2 que tant va patir l'any passat per haver-hi arribat a última hora i viurà dos partits de rivalitat seguits a les jornades 4 i 5 (a Berga i rebent el Gironella) i a les 21 i 22 de la segona volta. El Berga ho té tot més repartit i, curiosament, clou la competició rebent el Voltregà, el mateix partit que en l'exercici passat, quan una victòria per 2-0 no li va valer per jugar la fase d'ascens. El Gironella, per la seva banda, tindrà dos partits de derbi a l'inici i una visita a Puig-reig quatre partits abans del final.

Calendari dels nostres equips de Segona Catalana

Pel que fa al grup 5, el de la banda nord-occidental de les nostres comarques, el Solsona, La Seu d'Urgell i l'Oliana repeteixen amb la banda del descendit Organyà. En aquest cas també hi haurà un derbi ben aviat, en la segona jornada, el de l'Alt Urgell entre l'Oliana i la Seu. Els primers hauran debutat una setmana abans amb la visita al Guissona i els segons hauran rebut el Linyola a casa. L'altre conjunt del grup, el Solsona, que hauria de ser un dels favorits per pujar, té un partit important per estrenar-se a casa, contra el Balaguer.

No caldrà esperar gaire, tampoc, per tenir un partit entre solsonins i olianesos. Serà a la jornada cinc al camp dels primers. El tercer dels duels, entre La Seu d'Urgell i el Solsona, arribarà sis partits abans del final de cada volta, el segon dels quals en territori solsoní. Dels tres, només l'Oliana acabarà lluny del seu capm, a Castellserà, mentre el Solsona i la Seu rebran l'Alpicat i el Juneda.

El Solsona i la Seu s'enfronten sis partits abans del final del campionat

El debutant en la categoria és el Vilanova del Camí, únic anoienc en els sis grups que hi ha i que s'haurà de desplaçar sovint cap al sud. Juguen en el debut contra la Fundació L'Hospitalet i també tanquen el calendari fora, a Cornellà contra l'Almeda. El primer partit al seu camp en la nova categoria serà per rebre el Juventud 25 de Septiembre de Rubí.

Prem per veure més contingut per a tu