01 de maig de 2019
01.05.2019
Regió7

Masella tanca temporada com l'estació del Pirineu que més dies ha estat oberta

Les instal·lacions han estat 182 dies obertes, tot i que la neu natural ha estat més aviat escassa en ple hivern

01.05.2019 | 17:55

Masella va ser la primera estació d'esquí de Catalunya en obrir portes aquesta temporada el dia 1 de novembre de 2018. Era la data d'obertura més primerenca de la història de Masella. I les instal·lacions han estat obertes fins aquest 1 de maig. L'estació ha estat oberta durant 182 dies, que representa un total de 6 mesos i 1 dia d'obertura.

Tot i que la primera neu va arribar molt d'hora, després les nevades han estat més aviat escasses, i la manca de neu natural s'ha hagut de compensar amb els treballs de la moderna xarxa de neu produïda en aquesta estació. El nombre de dies d'esquí elevat s'ha traduït, segons els responsables de l'estació, en "una excel·lent afluència d'esquiadors".

A part dels 182 dies de pistes obertes, durant 20 dies també s'han obert les instal·lacions de nit. Fonts de l'estació destaquen que a part de les possibilitats que ofereix per a la pràctica de l'esquí, l'estació de Masella és també "una font de generació de riquesa a la comarca". "De forma directa (a través d'escoles, d'esquí, botigues del sector, entre d'altres) i indirecta (a través dels proveïdors de la comarca, i tot el sector serveis beneficiari del turisme de neu)", segons aquestes fonts.

Per a Masella, tot i que encara no ha tancat les xifres exactes pendents de les dades d'aquests dimecres, aquesta ha estat "la segona temporada rècord en nombre d'esquiadors, la segona temporada rècord en facturació i la segona temporada rècord en número de dies d'esquí en els 51 anys d'història de l'estació de Masella".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
estacions esquí pirineu