Sabeu com prevenir-vos d'una allau? Quines són les zones del territori català amb més perill d'allaus? La cap de la unitat de prevenció d'allaus de l'Institut Cartogràfic de Catalunya, Glòria Martí, ens ho explica. També ens donarà les eines necessàries en cas de quedar-se atrapat i n'explicarà el seu funcionament. En aquest sisè capítol també hi haurà temps per marxar fins a La Molina i parlar amb l'escola d'esquí Sota Zero per saber com està funcionant aquesta temporada que segueix marcada per la covid.

Repassem l’actualitat del món de la neu amb petites notes informatives i propostes per a tota la família; donem un ràpid cop d’ull a la previsió del temps per conèixer com serà la meteorologia del cap de setmana i, finalment, oferim un recull de vídeos divertits i sorprenents a la neu que circulen per les xarxes socials.

En propers programes visitarem altres estacions d'esquí del Pirineu i entrevistarem a esportistes d'elit del món dels esports d’hivern, entre altres activitats que no et pots perdre. Comença el viatge amb destí a l'Estació d'hivern.

Vols mostrar els teus vídeos de neu?

Si ets dels qui practiquen esquí o snow, o t'agrada baixar en trineu o fer escapades amb raquetes de neu, grava vídeos de les teves aventures i ens els pots fer arribar. Els millors els mostrarem al nostre programa i sortejarem interessants premis entre tots els qui hi participin. Pots enviar el teu contingut a web@regio7.cat.