Cherchesov, seleccionador rus, ha decidit apostar aquest dimecres contra Finlàndia per canviar de forma molt notable l'onze que va fer servir en el seu debut a l'Eurocopa contra Bèlgica i li ha sortit bé, amb la victòria de Rússia per 0-1. L'equip ha buscat el gol amb molta contundència i l'ha trobat gràcies a una gran paret dins l'àrea entre Miranchuk i Dzyuba, que ha permès al jugador de l'Atalanta marcar un golàs amb la cama esquerra.

Només començar el partit, al minut 4, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Finlàndia per fora de joc i poc després, Mario Fernandes, el lateral dret de la selecció russa, ha enviat per sobre la porteria de Hrádecký un xut des de molt a prop.

Moltes ocasions a favor de l'equip de Cherchesov, inclosa una rematada al pal, han acabat conduint l'equip, al minut 45+2, a firmar l'únic gol del partit. Una bona notícia per als russos que contrastava amb la lesió de Fernandes en aquest mateix període. El jugador ha estat retirat del camp en llitera per una mala caiguda al intentar rematar una centrada dins l'àrea rival. Karavaev, ha estat l'encarregat de substituir-lo.

La segona part ha estat molt diferent, Rússia ha hagut de replegar-se més al darrere per la bona sortida de la selecció finlandesa. El davanter Pukki i el migcampista Lod han fet un pas endavant i no han posat les coses senzilles als russos que, malgrat la pressió alta de Finlàndia, han tirat el partit endavant i s'han emportat la victòria. El triomf els permet seguir aspirant al liderat del grup B, que encara té Bèlgica al davant i no serà gens fàcil prendre-li aquesta posició.

Miranchuck, suplent contra la selecció belga, ha sortit avui de titular i ha contribuït a millorar l'atac rus respecte l'últim partit. De les seves botes ha sortit el gol de la victòria i s'ha endut el guardó de millor jugador de l'enfrontament.

Alineacions

Finlàndia: Hradecky; Toivio (Jensen, 85'), Arajuuri, O’Shaughnessy; Schüller (Kauko, 68'), Kamara, Raitala (Soiri, 75'), Lod, Uronen; Pukki (Lappalainen, 75'), Pohjanpalo

Rússia: Safonov; Mario Fernandes (Karavaev, 36'), Diveev, Dzhikiya, Kuzyayev; Zobnin, Barinov, Ozdoev (Zhemaletdinov, 62'); Golovin, Miranchuk (Mukhin, 85'), Dzyuba (Sobolev, 85')