Un incendi ha cremat parcialment el restaurant Maïami de Manresa, situat al carrer de la Muralla de Sant Domènec número dos. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de foc a tres quarts d'una del migdia. L'incendi ha començat a la campana extractora de la cuina i s'ha estès a la xemeneia i a la teulada de l'immoble, que dóna al carrer Jaume I. La fumerada que ha provocat ha alertat els vianants de la zona, que han alertat els bombers. Fins al lloc hi han desplaçat vuit dotacions terrestres que a un quart de tres de la tarda han donat el foc per extingit. Les flames han calcinat la campana, les bigues i l'encanyissat del sostre.

Els bombers no han hagut de desallotjar cap client perquè el restaurant encara no havia obert portes al públic.

Com a mesura preventiva, l'edifici ha quedat precintat a l'espera que dilluns un tècnic municipal valori si el foc ha malmès l'estructura del restaurant.

L'Ajuntament de Manresa precinta l'accés a les dependències del Teatre Conservatori pel carrer Jaume

Els tècnics municipals tenen previst fer aquest dilluns al matí els treballs corresponents per determinar l'abast real dels danys causats per les flames, que no han afectat cap element de l'estructura del teatre.

L'Ajuntament de Manresa ha decidit avui precintar l'accés a les dependències del Teatre Conservatori pel carrer Jaume I, on hi ha le s oficines del Consorci de Normalització Lingüística, de l'AAVV Passeig i Rodalies i Bages per Tothom, després que aquest migdia un incendi a la cuina del Restaurant Maïami ha provocat danys a una part de la coberta d'aquesta bloc de l'edifici.

Els tècnics municipals tenen previst fer aquest dilluns al matí els treballs corresponents per determinar l'abast real dels danys causats per les flames, que no han afectat cap element de l'estructura del teatre, i decidir si cal mantenir el precinte o si es pot reobrir l'accés a les dependències esmentades.