Dissabte accidentat a Manresa. Un home de 77 anys va resultar ferit greu en topar la vespa en la qual circulava contra un turisme. Els fets van tenir lloc poc abans de les 9 del matí a la cruïlla entre la plaça Bonavista i la carretera de Vic. Al voltant del cotxe hi anava un manresà de 65 anys.

Hores abans, entorn les 5, un navarclí de 32 anys va estampar el seu Seat León contra un arbre a la rotonda dels Països Catalans. Segons la Policia Local de Manresa, el conductor va donar positiu en les dues proves d'alcoholèmia que se li van realitzar (a la primera prova 1.08 mg/l en aire espirat i, en la segona, 1.04 mg/l). Els agents van instruir diligències policials contra la persona conductora del vehicle com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els mateixos càrrecs va rebre un segon conductor, aquest de 67 anys i veí de Manresa, que també va donar positiu després de xocar amb el seu vehicle contra tres turismes estacionats. El sinistre va tenir lloc a 2/4 de 10 de la nit, al carrer Joana Herms.