Un veí d'Olius de 53 anys, Miquel Mujal, va morir ahir a la tarda com a conseqüència d'un incendi a la masia on vivia, cal Serch, d'on era arrendatari. El foc, segons apuntaven tots els indicis, s'hauria originat a la xemeneia de la casa, i es va propagar ràpidament per la teulada i una part de l'immoble. El cadàver va ser localitzat estirat a terra, a prop de la llar de foc.

Els fets, segons van explicar fonts dels Bombers de la Generalitat i de l'Ajuntament d'Olius, van tenir lloc poc després de les 6 de la tarda. La masia, cal Serch, és als afores d'Olius, a prop de la carretera de Solsona a Berga, la C-26. Un veí d'una masia propera va trucar al telèfon d'emergències per advertir que sortia molt fum de la casa veïna de cal Serch, una masia que consta d'una única planta baixa amb unes golfes de fusta.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar ràpidament set dotacions dels Bombers de la Generalitat, incloent-hi quatre vehicles d'aigua, dos de comandament i l'autoescala.

En arribar-hi, segons les mateixes fonts, la major part de les flames ja s'havien consumit, de manera que els efectius només van haver d'acabar d'extingir el foc.