Quatre persones van resultar ferides lleus ahir al matí en tres accidents de trànsit a l'autovia de l'eix del Llobregat (C-16), a Puig-reig; a l'eix del Cardener (C-55), a Sant Joan de Vilatorrada; i a l'eix Transversal (C-25), a l'altura de Santa Maria d'Oló, segons van informar els Bombers de la Generalitat i el Servei Català de Trànsit.

El primer cas, a Puig-reig, va ser el més aparatós. L'accident va tenir lloc poc després de 2/4 de 8 del matí a la calçada de la C-16 en sentit Manresa, entre els quilòmetres 74 i 75, després de la sortida del segon túnel. Cinc turismes es van veure implicats en un xoc múltiple en què dos ocupants van resultar ferits lleus. Després de ser atesos pel SEM, tots dos van ser evacuats a l'hospital de Berga. L'accident va obligar a tallar la calçada fins a les 10 del matí, i el trànsit va ser desviat per l'interior de Puig-reig.

D'altra banda, a les 8 del matí, dos cotxes van xocar a la C-55, al terme de Sant Joan, a uns 300 metres de la gasolinera de Sant Martí de Torroella. Una veïna de Súria de 41 anys, Michaela M. C., va resultar ferida lleu i va ser evacuada pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Es dóna el cas que l'accident va tenir lloc al mateix punt on dues hores abans, a les 6 del matí, havia cremat el motor d'un cotxe.

L'accident a l'eix Transversal va tenir lloc a la 1 del migdia, a Santa Maria d'Oló, i s'hi van veure implicats un camió i un cotxe. Els fets van tenir lloc a la calçada en sentit Vic, on van xocar una furgoneta i un camió que transportava ferralla. Com a conseqüència, el conductor de la furgoneta, un jove de 21 anys d'Agramunt, va resultar ferit lleu. L'accident va obligar a tallar completament la calçada de l'eix en sentit Vic, la qual cosa va provocar retencions.