Quatre persones han resultat ferides, tres de les quals en estat greu, en un accident de trànsit aquest divendres al migdia a l'eix del Llobregat (C-16), a Guardiola de Berguedà, segons fonts dels Bombers, de Trànsit i del SEM.

L'accident ha tingut lloc poc després de 2/4 d'1 del migdia, quan han xocat dos cotxes per causes que es desconeixen. Quatre persones han resultat afectades, dues de les quals han hagut de ser rescatades pels Bombers de l'interior dels vehicles.

Dels quatre ferits, tres han resultat ferits greus, segons els Bombers. Es tracta d'un veí de Terrassa de 80 anys, que ha estat evacuat en helicòpter a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, i de dos veïns de Gironella de 61 i de 54 anys, que han estat traslladats en ambulància al mateix hospital. El ferit lleu, un veí de Terrassa de 86 anys, ha estat evacuat a l'hospital comarcal de Berga.

Com a conseqüència de l'accident, els Mossos d'Esquadra han hagut de tallar totalment la calçada, la qual cosa ha provocat importants retencions.