Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un veí de Manresa 33 anys, de nacionalitat marroquina, acusat d'intentat robar la bossa de mà d'una vianant i de fer-li tocaments, segons ha informat avui el cos policial. L'home, després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs malgrat que acumula 17 antecedents.

Els fets, segons les mateixes fonts, van tenir lloc dimecres, a 2/4 de 3 del migdia. Els Mossos van rebre l'avís que, al carrer Francesc Moragues de Manresa, un home havia intentat sostreure la bossa de mà d'una vianant i que, posteriorment, li havia fet tocaments.

Una patrulla de paisà va contactar amb la víctima al lloc dels fets i els va explicar que l'agressor li havia intentat prendre la bossa de mà, però que, en resistir-se, no ho va aconseguir. Seguidament, li va tocar els pits.

La dona va demanar ajuda a crits i l'home, en veure que venien ciutadans a socórrer-la, va marxar corrents.

Gràcies a la descripció donada per la víctima i els testimonis, i després de buscar-lo durant hores, els agents van poder localitzar i detenir l'autor dels fets la mateixa tarda. L'home va quedar detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació i un altre d'abusos sexuals.

El detingut, que ja acumula 17 antecedents policials, va passar el dia 11 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.