Un motorista de 42 anys ha resultat ferit greu aquest dimecres a la tarda en un accident amb un cotxe a la C-55, al seu pas per Manresa, segons han informat fonts del SEM i del Servei Català del Trànsit.

L'accident ha tingut lloc uns minuts abans de les 5 de la tarda al quilòmetre 28,5 de la C-55, a la variant de Manresa, a l'altura del polígon de Bufalvent. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres ambulàncies. Segons el SEM, el motorista ha estat evacuat en estat greu a l'Hospital Mútua de Terrassa, amb una fractura a la pelvis i una fractura de fèmur.

Pel que fa al trànsit, el sinistre ha obligat a tallar un carril en sentit nord i això ha provocat retencions a la zona, sobretot als accessos a la variant.

Aquest és l'accident més greu d'una jornada d'alta sinistralitat a Manresa, ja que aquest dimecres hi ha hagut tres sinistres de trànsit més a la capital del Bages. Al matí, dues persones han resultat ferides lleus en dos accidents gairebé simultanis al pàrquing del Carrefour i al carrer Jaume I (on ha estat atropellat un home de 88 anys). A la tarda, una dona de 32 anys ha resultat ferida lleu en un xoc entre dos cotxes a l'Avinguda Gaudí.