Hi havia veïns atemorits. Gerardo Ibeli ha estat el llogater que ha donat la cara, però el malestar dels veïns era evident en els darrers dos anys. Els aldarulls continus provocats pel clan que ocupava cinc pisos del número 19 del carrer Hospital feia que la situació fos insostenible i fins i tot n'hi havia que no sortien al carrer per la porta principal. Dos inquilins expliquen a aquest diari que des que van entrar a ocupar els habitatges baixen amb ascensor fins al garatge i surten pel carrer contigu, el de Sant Salvador.

Els veïns, que prefereixen no revelar el seu nom per temor al clan que ara ha abandonat el bloc, afirmen que no només tenien por de trobar-los al portal, sinó que els objectes que a vegades s'hi trobaven els dificultava sortir-ne. I és que als crits i al soroll a altes hores de la nit, s'hi ha de sumar els desperfectes que ocasionaven a les parets per baralles, males olors, brutícia i bosses de brossa a les escales...

Els veïns van decidir unir forces i van fer una recollida de signatures el 2016 entre els estadants del bloc i d'altres del costat que van lliurar a l'Ajuntament per palesar la situació en què es trobaven. Ara, respiren una mica més tranquils.