Dues persones van resultar ferides lleus aquest dimecres en dos accidents de trànsit a l'autovia A-2, a Esparreguera i a Abrera, en pocs quilòmetres de diferència, segons fonts dels Bombers de la Generalitat.

El primer cas va tenir lloc a 2/4 de 2 del migdia al punt quilomètric 578, a la calçada en sentit Barcelona, quan, per causes que es desconeixen, dos camions i un cotxe es van veure implicats en un xoc per encalç. A causa de la col·lisió, un dels camions va patir una fuita de carburant. El conductor d'un dels vehicles pesants va resultar ferit lleu i va ser evacuat a l'hospital de Martorell. L'accident va obligar a tallar un dels dos carrils de la calçada, la qual cosa va provocar cues de trànsit.

El segon sinistre va tenir lloc a 1/4 de 8 del vespre al punt quilomètric 584, a l'altra calçada, en sentit Lleida. Un cotxe va sortir de la calçada per causes que es desconeixen i va impactar contra la tanca de seguretat. Com a conseqüència, una persona va resultar ferida de caràcter lleu.

D'altra banda, una veïna de la Torre de Claramunt de 37 anys va resultar ferida dimarts al vespre després que el cotxe en què viatjava bolqués a la carretera C-244, al terme municipal de Capellades. La dona va ser evacuada pel SEM a l'hospital d'Igualada.