Les estacions d'esquí catalanes van viure dos dies negres, aquests divendres i dissabte passat, per la mort de dos esquiadors. A Masella (Cerdanya), un home de 67 anys va perdre la vida divendres passat en topar contra un arbre, mentre que només unes hores després, dissabte, a Baqueira Beret (Vall d'Aran), un altre home, de 35 anys, va patir un accident mentre esquiava fora pistes.

La víctima traspassada a Masella era veí de Ribes de Fresser, amb bon nivell d'esquí i equipat amb casc, segons ha detallat l'estació ceretana en un comunicat. L'accident va tenir lloc a 1/4 d'1 del migdia, quan l'home descendia per la pista Volta Marla, de color blau, i va sortir del traçat, impactant contra un arbre. L'equip mèdic i d'emergències de Masella es va desplaçar al lloc dels fets, però no el van poder reanimar. En el seu comunicat, l'estació lamenta profundament l'accident ocorregut a les seves pistes i trasllada el condol a la família del mort.

En el cas de Baqueira Beret, la víctima era natural de Bilbao. Va patir l'accident fora pistes cap a 2/4 de 5 de la tarda de dissabte i va ser traslladat pel SEM a l'hospital de Vielha, on va morir poc després, segons Mossos d'Esquadra.