Els Bombers de la Generalitat van haver de rescatar ahir a la tarda dues noies que es trobaven en una canal del Pedraforca, sense poder continuar, ja que la neu els acabava de sorprendre, segons va informar el cos d'emergències. Les noies van poder ser rescatades sanes i estàlvies.

Les excursionistes van donar l'avís als Bombers poc abans de les 3 de la tarda. Segons van explicar, no podien continuar avançant, ni endavant ni enrere, perquè havia començat a nevar amb intensitat. Tot i així, havien pogut trobar un lloc per aixoplugar-s'hi.

Fins a l'indret s'hi va desplaçar un helicòpter dels Bombers, amb personal del grup de rescat de muntanya. Els efectius van localitzar les noies, però l'helicòpter va haver d'esperar una estona abans de poder tornar a volar, a causa del mal temps. Finalment, el mitjà aeri va poder rescatar una de les noies. L'altra afectada, al final, va haver de ser baixada a peu, acompanyada pels bombers. Els Bombers les van deixar al seu cotxe particular, sanes i estàlvies, segons les mateixes fonts.