Dos homes han mort aquest dimarts al migdia en un accident de trànsit a l'eix diagonal (C-15), al terme municipal de Capellades, quan el cotxe en què viatjaven ha xocat contra un camió.

Les víctimes mortals són un veí d'Igualada, José Maria P. V., de 43 anys, i un veí de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès), Ibrahim M., de 28 anys. Tots dos eren companys de feina i es desplaçaven en el moment de l'accident al seu centre de treball, a Sant Llorenç d'Hortons (Alt Penedès).

Al cotxe, hi viatjava un tercer company de feina, un veí de la Torre de Claramunt de 23 anys, que ha resultat ferit greu. El jove ha estat evacuat en un helicòpter del SEM a l'hospital de Bellvitge. El conductor del camió, per últim, ha resultat ferit lleu.

L'accident, que s'ha produït per causes que s'estan investigant, ha tingut lloc a les 13.51 hores al punt quilomètric 38 de la C-15. La via ha estat tallada durant unes quatre hores i, als voltants de les 6 de la tarda, s'ha recuperat la normalitat en ambdós sentits.

Arran de la incidència, s'han activat cinc patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i l´helicòpter medicalitzat del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).