Una persona va resultar ferida lleu ahir a la tarda en un accident entre dos cotxes a la C-55, entre Monistrol de Montserrat i l'accés a l'aeri. El xoc va obligar els Mossos a donar pas alternatiu a la calçada durant més de dues hores, cosa que va provocar retencions de sis quilòmetres en sentit nord, i d'un quliòmetre en sentit sud. La circulació no es va poder normalitzar fins ben entrada la nit.

D'altra banda, tres persones van resultar ferides lleus ahir en accidents a Manresa i al seu entorn. A les 9 del matí, van xocar dos cotxes al carrer Castelladral, tot causant ferides lleus a un ocupant. Al migdia, una dona va resultar ferida lleu quan el cotxe que conduïa va sortir de la calçada de la C-16c, just davant del parc dels Bombers. I, poc després, el SEM i els Mossos van acudir a un nou accident, en aquest cas a la carretera de Manresa al Pont de Vilomara, on un cotxe va bolcar.

El Servei Català de Trànsit va demanar ahir de nou «prudència» a les carreteres durant el pont de Tots Sants, en el qual es preveu que, fins avui a les 3 de la tarda, hagin sortit 510.000 vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona. A tot Catalunya, els accidents mortals han repuntat un 21% aquest 2018, amb 163 morts, en 138 accidents. Trànsit preveu un alt volum de vehicles avui al matí i diumenge a la tarda. Una de les vies més conflictives tornarà a ser la C-16, al Berguedà.