Les policies locals de Santpedor i de Sant Fruitós han detingut aquest dimarts al matí, dia de Nadal, un jove veí del poble que presumptament n'ha apunyalat un altre mentre era en un bar. La víctima ha hagut de ser operada d'urgència a Sant Joan de Déu.

Segons relaten fonts de la Policia Local de Santpedor, l'origen de l'agressió ha estat una disputa, que ha tingut lloc de matinada al bar la Tanca, al carrer del Passeig. Un cop ha tancat el local, un dels joves se n'ha anat a esmorzar amb els amics al bar Núria, al carrer Núria, i allà, l'agressor ha tornat a buscar-lo i l'ha apunyalat per l'esquena.

La policia municipal ha rebut l'avís a 2/4 de 7 del matí i ha atès en un primer moment la víctima al lloc dels fets. Semblava una ferida superficial, però un cop ha estat traslladat a Urgències de Sant Joan de Déu, allà s'ha vist que era greu i que calia intervenir-lo.

Paral·lelament, la Policia Local de Santpedor i la de Sant Fruitós de Bages, que treballen plegades, han començat la recerca del presumpte agressor. Una patrulla del cos fruitosenc han localitzat un jove amb aparença similar a la descrita pels testimonis. Cap a les 8 del matí ha estat detingut a casa d'uns familiars, al carrer Bages de Santpedor i ha estat entregat als Mossos d'Esquadra. Se li imputa un delicte d'homicidi en grau de temptativa.