Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir, el dimarts 5 de febrer, un home de nacionalitat portuguesa, de 40 anys i veí del municipi d'Abrera, com a presumpte autor de set robatoris amb força a domicilis d'Abrera.

La investigació es va iniciar el 14 de gener quan els agents van saber que el rector d'una parròquia d'Abrera havia estat víctima de diversos robatoris en un breu període de temps a la pròpia parròquia i al seu domicili, l'un contigu a l'altre.

De fet, dos dels robatoris s'havien produït en poc més de dues setmanes i sempre amb el mateix tipus d'intrusió: trencava la finestra, accedia al domicili o a la parròquia i s'enduia algun objecte de valor.

Els investigadors van comprovar que tots dos fets els havia comès el mateix autor gràcies a les gestions d'investigació. D'aquesta manera els agents de la Unitat d'Investigació de Martorell el van aconseguir identificar.

A més a més els policies van resoldre cinc robatoris més mitjançant escalament, entre els mesos de novembre i gener, en una zona acotada del municipi d'Abrera i tots comesos en horari nocturn.

Finalment el 5 de febrer els agents van detenir el presumpte autor dels robatoris al mateix municipi d'Abrera. Es dona la circumstància que una de les víctimes havia acollit al presumpte autor del robatoris durant un temps a casa seva.

L'arrestat, amb quatre antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.