La fiscalia demana 24 anys de presó per a l'acusat de cinc atracaments a Olesa de Montserrat, dos dels quals a punta de pistola. Les víctimes van ser dos clients d'una caixa, les treballadores de dos forns de pa i un pizzer. El processat, Raúl R. L., que es troba a presó preventiva, serà jutjat la setmana vinent a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Per cometre els fets, l'acusat sempre duia un pasasamuntanyes que li cobria la cara. El primer cas, segons l'escrit de conclusions del ministeri públic, va tenir lloc el 17 de novembre del 2017, a les 10 de la nit, quan va assaltar una dona que estava traient diners d'un caixer de La Caixa, situat al carrer Anselm Clavé. L'home, segons la fiscalia, li va col·locar un objecte a l'altura del coll per atemorir-la i, acte seguit, li va agafar els 20 euros que li acabava de subministrar el caixer.

Dos dies després, a 2/4 de 10 del matí, Raúl R. L. va tornar al mateix lloc i, segons l'escrit d'acusació, va assaltar un home que també estava traient diners. En aquest cas, li va exhibir una navalla mentre li exigia que li donés almenys 20 euros per poder-se comprar droga. La víctima li va donar també 20 euros.

Al cap d'uns dies, el 27 de novembre, a 2/4 de 5 de la tarda, l'acusat es va dirigir a un forn de pa del carrer de l'Església i va amenaçar la treballadora. En un primer moment, segons la fiscalia, la víctima va creure que era una broma, però aleshores l'acusat es va treure la navalla. Tot i així, no va aconseguir el seu propòsit perquè uns clients van demanar auxili a la policia.

El 3 de desembre, a les 3 de la tarda, va anar a un altre forn de pa, a la plaça Catalunya, i, en aquesta ocasió, va amenaçar la treballadora amb una pistola negra de plàstic dur, segons la fiscalia. La víctima va obrir la caixa registradora i li va entregar 180 euros.

Finalment, el mateix dia, a 2/4 de 12 de la nit, l'acusat va aturar un repartidor de pizzes i li va exigir diners amenaçant-lo amb la pistola. El noi li va donar 20 euros i va poder fugir amb la moto.

L'acusat, que està a presó provisional, serà jutjat per cinc delictes de robatori amb intimidació, quatre d'ells consumats.