Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes, d'entre 31 i 45 anys d'edat i veïns de Manresa i d'Igualada, per cultivar més de 400 plantes de marihuana en un pis de la capital de l'Anoia.

Segons fonts policials, a final del gener passat, els Mossos van tenir coneixement que hi podia haver una plantació de marihuana en un domicili del carrer de la Verge de Fuensanta, a Igualada.

Després de diverses indagacions, es van confirmar les sospites i es va iniciar una investigació per identificar els responsables de la plantació. El 5 de març, mentre els Mossos vigilaven la casa, van sortir tres persones de l'interior, les quals van ser interceptades per ser identificades. Paral·lelament, els investigadors van contactar amb el propietari de l'habitatge, amb qui van fer una entrada voluntària. Dins la casa, hi van localitzar una plantació de 449 plantes de marihuana i una complexa instal·lació amb focus de llum, extractors i filtres d'aire. Arran d'aquests fets, els quatre homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els fets.