Jesús Bricollé, assessor d'empreses i veí de Sant Vicenç de Castellet, va ser el tercer bagenc a declarar ahir en el judici del procés. Al col·legi electoral d'aquest municipi no hi va haver problemes amb la policia. No va anar-hi ni la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. L'advocat Jordi Pina l'havia citat perquè, precisament, digués al tribunal que van anar-hi els Mossos d'Esquadra al llarg de la jornada i que en cap moment hi va haver situacions violentes.

«A un quart de 7 del matí, dos agents dels Mossos d'Esquadra van entrar a l'escola per veure què hi fèiem. Més tard van dir que havien fet acta del que hi estàvem fent. Al llarg del dia van passar tres o quatre vegades», va explicar. També va afegir que davant la presència dels Mossos, que volien entrar a l'interior del col·legi, «en cap moment no hi va haver cap mostra de violència ni per una banda ni per l'altra» perquè estaven fent «una activitat cívica i pacífica». A part de les incidències informàtiques, no n'hi va haver més.

Bricollé també va deixar clar que contestaria les preguntes de l'acusació particular, de Vox, per imperatiu legal. I li va preguntar si les persones que custodiaven les urnes portaven algun identificador per ser reconeguts. La resposta va ser que no.