La Policia Local d’Igualada ha detingut la nit d’aquest dilluns, després d’una persecució pels carrers de la ciutat, un veí de Santa Margarida de Montbui que circulava de forma temerària i amb el permís de conduir retirat.

Segons fonts de la Policia Local, passades les 10 del vespre els agents van detectar un vehicle que se saltava dos semàfors en vermell al carrer de la Soledat. Quan se li va indicar, en dues ocasions, que s’aturés, el conductor es va donar a la fuga a una gran velocitat durant aproximadament quatre quilòmetres tot conduint d’una forma perillosa per als altres usuaris de la via, amb els llums apagats, fet avançaments i entrant a les cruïlles sense respectar les preferències de pas.

Finlament, el conductor va ser interceptat a l’avinguda de la Pietat, on va ser detingut. El conductor de 35 anys d’edat, tenia el permís de conducció suspès per decisió judicial, circulava sense l’assegurança obligatòria i tenia caducada la Inspecció Tècnica de Vehicles però havia manipulat l’enganxina del vehicle.

A l’arrestat se li van practicar diligències penals per presumptes delictes de conducció temerària, conducció amb el permís suspès, resistència i desobediència greu a l’autoritat i falsedat documental. També va ser posat a disposició judicial i el vehicle es va traslladar al dipòsit municipal.