Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada van detenir el dia 20 un home, de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilanova del Camí, com a presumpte autor de vuit delictes de robatori amb força, un delicte de robatori a interior de vehicle, un delicte de robatori i furt d'us de vehicle i un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar a principis d'any quan els Mossos van detectar un augment de robatoris en magatzems i trasters d'Igualada i IgualadaVilanova del Camí. Durant la investigació es va sostreure una motocicleta d'un magatzem d'Igualada.

Després de diverses indagacions, els investigadors van identificar l'autor i van localitzar la motocicleta sostreta, juntament amb altres objectes robats.

Poc després, els mossos van poder relacionar alguns d'aquests objectes amb altres robatoris. Finalment, el passat 20 de maig, els mossos van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori i furt d'ús de la motocicleta, i també se'l va relacionar amb vuit robatoris amb força i un robatori a interior de vehicle.

Paral·lelament, també se'l va vincular amb un robatori violent en un bar d'Igualada, en què va intimidar els treballadors del bar amb un tornavís per sostreure'ls-hi diners. La investigació continua oberta i no es descarta que el detingut pugui estar implicat en altres fets delictius.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 24 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, el qual va decretar el seu ingrés a presó.