Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge passat un noi i dues noies de 21, 22 i 32 anys, respectivament, acusats de ser els autors d'un robatori amb violència i intimidació a un noi, al centre de Manresa.

Els fets van tenir lloc a quarts de 7 del matí, quan, segons els Mossos, una persona que estava esperant l'autobús a la plaça de Valldaura va rebre diversos cops de puny a la cara per part dels tres detinguts, que posteriorment li van prendre la cartera i el telèfon mòbil.

Els agents que van auxiliar la víctima van constatar que tenia diverses ferides a la cara i la camisa trencada. Mentre, una altre patrulla que feia recerca per la zona va localitzar tres persones que coincidien amb la descripció dels presumptes autors. Tot seguit, la víctima es va presentar al lloc i els va reconèixer com els autors de l'agressió. A més, a un d'ells se li va trobar la cartera de la víctima.

Els detinguts són de nacionalitat espanyola, dominicana i veneçolana, i veïns de Manresa i Avinyó. Se'ls imputa un delicte de robatori amb violència. Els detinguts va passar el mateix dia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.