Un noi de 17 anys i de Navarcles i altres dos de 14 i 15 anys i de Manresa van ser detinguts aquesta matinada de diumenge per la Policia Local de Manresa, que els va enxampar intentant robar en un establiment del barri de la Font dels Capellans de la capital del Bages. Abans, ja ho havien aconseguit en una altra botiga.

Segons explica el cos policial, cap a quarts de 4 de la matinada, la sala del 092 va rebre diverses trucades informant que hi havia un grup de joves intentant forçar la porta d'un negoci amb una pota de cabra. Diverses patrulles es van dirigir a lloc dels fets i, quan els tres menors se'n van adonar, van desistir i van intentar fugir.

Minuts després, els agents van aconseguir enxampar els tres nois a la zona de la pista poliesportiva. Allà, se'ls va trobar una caixa enregistradora i diversos mòbils, material presumptament sostret a una altra botiga d'articles de segona mà de la mateixa zona. Policies s'hi van dirigir i van comprovar que aquest negoci també tenia forçada la persiana, motiu pel qual els joves van ser detinguts.

Un quart jove, detingut per robar i amenaçar amb un ganivet

Una hora abans d'aquesta detenció, cap a quarts de 3, es va produir una altra detenció. En aquest cas l'arrestat és un jove de 18 anys. La Policia Local va atendre un requeriment per una baralla al carrer Hospital. Allà, uns joves van informar que un altre jove els havia agafat un mòbil i que quan li havien recriminat els havia tret un ganivet, els havia amenaçat i havia marxat. El sospitós es va amagar en un habitatge on, després de diverses gestions va ser localitzat i detingut.