Dos accidents en una hora de diferència, a les 09.00h i a les 10.00h, han col·lapsat aquest matí la C-55, que ha estat tallada a Sant Vicenç de Castellet durant dues hores.

El primer, un xoc entre tres vehicles, ha provocat dos ferits lleus i ha obligat a tallar la via en sentit Manresa, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Posteriorment, una hora més tard, s'ha produït un altre accident a la mateixa via, amb un motorista implicat. Arran del segon accident s'han realitzat durant uns minuts desviaments per la carretera C-16.

El primer accident ha tingut lloc al punt quilomètric 21 a Sant Vicenç de Castellet en sentit nord. Per causes que s'estan investigant, s'ha produit un encalç entre tres turismes que ha deixat dos ferits per contusions cervicals. A les 10.00h ha tingut lloc el segon accident, el d'un motorista, al punt quilomètric 23 en sentit nord, a Castellgalí.

La via s'ha tallat en sentit Manresa i s'han realitzat desviaments ja que les retencions a la C-55. A tres quarts d'onze del matí la via s'ha reobert al trànsit.